X Close

FALİYET ALANLARI

YAŞAM BİLİMLERİ

PROSES TEKNOLOJİSİ, OTOMASYON VE KOMPLEKS TESİSLER İÇİN ENTEGRE ÇÖZÜMLER.
Yaşam Bilimleri endüstrisinde projelerin titizlikle yürütülmesinde kusursuz sicile sahip bir firma olan ATSON: proses teknolojisi, otomasyon ve kompleks / karmaşık tesisler için entegre çözümler üretir.
Global yaşam bilimleri projelerinde uygulanan; projeye özel entegre çözümlerin sonuçları firmamız için gurur kaynağıdır.

Bu kapsamda:
· İlaç ve Biyofarmasötik Endüstrisi
· Endüstriyel Biyoteknoloji
· Tıbbi Cihaz Endüstrisi
· Medikal Üretim
· Gıda ve Gıda Takviye Ürünleri Endüstrisi
· Kozmetik Ürünler Endüstrisi
Çözüm sunduğumuz sektörlerdir.

Firmanızda; yenileme, genişleme veya anahtar teslimi yeni yaşam bilimi tesislerine ihtiyaç duyduğunuzda, ihtiyaçlarınızı ​​karşılamak için en iyi ve en ekonomik çözümleri, ihtiyacınız olan sürede gerçekleştirebiliriz.

 

ELEKTRONİK

Elektronik ürün üreticileri, chip, cep telefonu ve diğer tür ürünlerin , üretim safhasında herhangi bir hata ya da tehlike durumlarına sebebiyet vermemek için, üretim sürecinde sterilizasyonun sağlandığından emin olmak durumundadır. Üretim sürecini tasarlarken alınacak önlemler, sonradan karşılaşılacak zararların önlenmesi açısından önem taşımaktadır. ATSON, kontaminasyon kontrolünün elektronik üreticilerinin başarılarındaki önemi çok iyi bilmektedir. Üretim alanlarının, temiz oda standartlarına uygun  olarak tasarlanması ve uygulanması konularında gerekli bilgi ve tecrübeye sahiptir.

ENERJİ VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ

KİMYA

Kimya sanayi , özellikle sağlık güvenliği başta olmak üzere , sıkı standartlara sahip olan , kompleks  ve geniş üretim alanlarında imalat yapan , en büyük endüstrilerden biridir. ATSON , kimya sanayinin özel gereksinimlerini karşılayabilecek , terzi usulü uygulamalarla , optimum temiz ortamlar oluşturulması konusunda uzmandır.

OTOMOTİV

ATSON uzmanlığı, firmanızın ihtiyaçlarına en ideal şekilde uyacak projelerin detaylandırılması ve uygulanmasını sağlamaktadır. Uzmanlığımız aşağıdaki alanları kapsamaktadır.
• Statik elektrik önleme
• Temiz oda
• Partikül filtrasyonu
• Hava şartlandırma
• Tozsuzlaştırma

BİLİM VE ARAŞTIRMA

Çeşitli bilim ve araştırma alanları için kontrollü ortamların sağlanması gerekmektedir. Temiz oda uygulamaları ve ekipmanları genellikle hava kalitesinin dekontaminasyonu ve saflaştırılması için kullanılmakta ve araştırma laboratuarları için gerekli yeterlilikte ve standartlarda  çalışma ortamı sağlamaktadır. Araştırma ve deneyimlerimiz bize, sürekli yenilikçi çözümler ile teknik açıdan zorlayıcı ve araştırma gerektiren durumlara cevap verebilecek bilgi ve beceriyi sağlamıştır.

SAVUNMA SANAYİ

ATSON , temiz üretim ortamlarının tasarım ve inşaatı konularında, savunma sanayine hizmet etmek için  ileri teknoloji uzmanlığı uygulamaktadır. Temiz üretim ortamları sağlamadaki tecrübemiz, askeri ve savunma sanayi tarafından talep üretim süreçlerini desteklemektedir.